21/6/18 Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, σας προσκαλεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού της πρώην Σχολής Τεχνών κι Eπαγγελμάτων Χαμιδιέ - Ισλαχανέ για μια μουσική εκδήλωση με το "Σύνολο Εγχόρδων Ροτόντα", υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της καθηγήτριας κ. Irina Dragneva, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στις 20.30.

Σας περιμένουμε από τις 19.00 για να ξεναγηθείτε στον Πολυχώρο μας που φιλοξενεί μία μόνιμη έκθεση σχετική με την ιστορία του κτιρίου-μνημείου και ταυτόχρονα... μια σελίδα της τοπικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στην περιοδική έκθεση του Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ. "40 χρόνια από το σεισμό της Θεσσαλονίκης".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πράξη «Αποκατάσταση του διατηρητέου συγκροτήματος της πρώην Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σχολή Χαμηδιέ, μετέπειτα μηχανουργείο Αξυλιθιώτη) και μετατροπή του σε Πολυχώρο Πολιτισμού, στην οδό Ελένης Ζωγράφου στη Θεσσαλονίκη» είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία- Θράκη 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από το Ελληνικό Δημόσιο.

/